null

null

Over ons

Achter alles en iedereen schuilt een verhaal: soms is het mooi of ontroerend, soms ook schokkend, maar altijd is het daar. Op een zeker moment kan het belangrijk zijn om dat verhaal naar buiten te brengen. En dan kun je opeens tot de ontdekking komen dat er slecht of helemaal niet naar wordt geluisterd… Vreemd, wat gaat er mis? Dan blijkt dat verhalen vertellen een kunst is.

X-Concepts is gespecialiseerd in het produceren van korte films voor zowel de profit- als non-profit sector. Wij luisteren naar het verhaal achter uw bedrijf, instelling, product of dienst, en vertalen dat vervolgens naar een pakkende film. Door gebruik te maken van cinema-technieken krijgt deze film een specifieke ‘look and feel’ met een hoge kwalitatieve uitstraling, wat een positief effect heeft op de boodschap die u wilt overbrengen.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

null

Hans Kleijer

Director - Conceptdenker - Marketeer - Storyboard Artist

‘Iedereen herinnert zich wel een fragment vanuit een speelfilm of commercial. De impact van zo’n filmisch beeld is bepalend voor ons gevoel erbij. Maar film is niet alleen gevoel; het is ook een vorm van communicatie.
En juist die combinatie maakt dat de essentie van de boodschap je blijft raken.’

null

Ernst Molenaar

Producer - Musicus - Filmmaker - Fotograaf

‘De kracht van beeld valt niet te onderschatten: uit onderzoek is gebleken dat de besluitvorming in onze hersenen voor ruim 60% wordt bepaald door visuele indrukken. Als dat dan ook nog eens wordt gecombineerd met uitgekiende toepassing van geluid, dan heb je een bijzonder krachtig medium aan film.’

null

Wendy ten Hove

Klankvrouw

‘Zonder kwalitatief goed geluid is zelfs de mooiste film waardeloos. Ons brein verwacht bij de beelden die we zien bepaalde geluiden. Als deze geluiden volgens onze hersenen niet kloppen, gaan de ‘alarmbellen rinkelen’. Vandaar dat we grote zorg besteden aan de kwaliteit van onze geluidsopnames.